Кембриджське харчування.

Кембриджське харчування розроблене провідними американськими та англійськими медиками та дієтологами. Це відповідь сучасної науки на потребу населення цивілізованих країн в екологічно чистій, абсолютно безпечній, корисній, смачній та високоякісній їжі. Мільйони американців та європейців, а останніми роками тисячі українців використовують Кембриджські продукти для оздоровлення та омолодження організму, корекції ваги та фігури, підвищення життєвого тонусу та працездатності, посилення стійкості до стресів та дії шкідливих факторів зовнішнього середовища, лікування різних захворювань та підтримки спортивної форми. Дослідження щодо створення компактного та збалансованого харчування, що містить усі необхідні для нормального життя поживні речовини, було розпочато наприкінці 60-х років у рамках програми підготовки американських астронавтів до польоту на Місяць. Ці роботи очолив видатний вчений у галузі біохімії та дієтології професор Кембриджського університету Алан Говард. В результаті цих досліджень групою Алана Говарда була створена унікальна формула оптимального харчування, що містить усі необхідні вітаміни, амінокислоти, вуглеводи, жири, мінеральні солі та мікроелементи у потрібній кількості та пропорціях. На підставі цієї формули до 1970 року було розроблено першу у світі абсолютно безпечну низькокалорійну дієту з калорійністю менше 500 калорій на добу. Кембриджська низькокалорійна дієта та формула оптимального харчування були визнані у всьому світі як видатне відкриття в галузі медицини та дієтології. Протягом наступних 10 років проводились широкомасштабні клінічні та лабораторні випробування Кембриджського харчування у провідних медичних центрах США, Канади, Англії, Німеччини, Швеції. Результати цих досліджень відображено у кількох міжнародних симпозіумах, повністю присвячених Кембриджського харчування. Висновок вчених, медиків та дієтологів було однозначним: Кембриджське харчування є абсолютно безпечним та найефективнішим засобом підтримки нормального обміну речовин, корекції ваги та оздоровлення організму.

Комерційне життя Кембриджського харчування почалося в 1980 році, коли цим продуктом зацікавився відомий американський мільярдер - засновник перших у США клубів здоров'я Джек Фрезер, який утворив корпорацію Кембридж План Інтернешнл і залучив до роботи одного з найвідоміших фахівців у галузі харчування в США члена Національної наук професора Роберта Нешима. Розпочався новий десятирічний цикл робіт із удосконалення технології виробництва Кембриджського харчування на основі останніх досягнень світової науки. І знову роки досліджень, клінічних випробувань та безперервного вдосконалення Кембриджських продуктів, які завершилися у 1991 році патентом. З цього моменту Кембриджське харчування отримало другу назву - "їжа для життя".
Наприкінці 80-х Джек Фрезер передав корпорацію Кембридж План Інтернешнл своєму синові Вану Фрезеру, який не зумів належним чином продовжити справу свого батька. Інвестиції у розробку нових форм і технологій виробництва Кембриджського харчування практично припинилися, а через деякий час корпорацію Кембридж План Інтернешнл було продано іншому власнику. До кінця 90-х років термін дії патенту на Кембриджське харчування минув, корпорація Кембридж План Інтернешнл перестала розробляти і виробляти нові продукти Кембриджського харчування і, таким чином, втратила своє лідерство в цій галузі.У 1996 р. на базі кількох фірм і наукових груп, які мали найбільший досвід виробництва та застосування Кембриджського харчування та ряду аналогічних продуктів, була створена корпорація ВІТАЛАЙН, яка зуміла об'єднати провідних вчених і технологів, у тому числі тих, які стояли біля витоків створення Кембриджського харчування, отримала значні інвестиції під розробку нових форм Кембриджського харчування та розпочала потужний цикл розробок нових продуктів Кембриджського харчування з урахуванням останніх досягнень технології у цій галузі.

Перед розробниками було поставлено такі завдання:

-максимально відмовитися від застосування синтетичних ароматизаторів та консервантів;   

-замінити застарілі види протеїнів на більш сучасні, що володіють, зокрема, кращою розчинністю у воді (це особливо важливо для клінік, які використовують Кембриджське харчування як зондове харчування);

-удосконалити смакові якості продуктів;

-розширити номенклатуру продуктів кембріджського харчування;

-забезпечити настільки високу якість вихідної сировини та технологію виробництва
такого рівня, щоб Кембриджське харчування могло бути застраховане у США на суму в декілька мільйонів доларів.

До кінця 1997 р. всі ці завдання успішно вирішено. Було створено 26 нових видів Кембриджського харчування, багато з яких у 1998 - 99 рр. вже надійшли на ринки США, Канади, країн СНД та Європи. Страховий поліс на Кембриджське харчування, яке виробляється корпорацією ВІТАЛАЙН, становив 4 млн. доларів США. Цей страховий поліс гарантує якість, безпеку, відповідність етикеток та вмісту продуктів Кембриджського харчування, виробленого корпорацією ВІТАЛАЙН, та багато іншого.
На початку 1998р. корпорація ВІТАЛАЙН розпочала новий цикл робіт з модернізації формули Кембриджського харчування шляхом введення додаткових інгредієнтів, необхідність яких була доведена дослідженнями найбільших наукових центрів США, Канади, Західної Європи та Японії.

 Кембриджська дієта – збалансована, низькокалорійна дієта, що містить усі основні
поживні речовини, необхідні для нормальної діяльності та життя організму (білки, вуглеводи, мінімум жирів, вітаміни, мінерали, мікроелементи). До Кембриджського
харчування не існувало дієти нижче 1 000 кілокалорій, яка містила б усі необхідні для життя поживні речовини, відповідала жорстким вимогам безпеки та не потребувала додаткових прийомів звичайної їжі.

     В одній порції (дві мірні ложки) Кембриджського харчування міститься:

    калорій – 140 ккал

    білка – 15 г

    вуглеводів – 18 г

    жиру - 1 г

    натрію - 0,5 г

    дієтичних волокон – 1,3 г

Кембриджське харчування - це повний набір необхідних для людського організму вітамінів, мінеральних речовин, вуглеводів, амінокислот та інших елементів, визначених міжнародними стандартами. Нижче наведено склад корисних речовин у трьох порціях Кембриджського харчування:

 

Елемент

Кількість

Елемент

Кількість

Елемент

Кількість

Білки

45,0 г

Вітамін В12

6,0 мкг

Молібден

150,0 мкг

Вуглеводи

54,0 г

Фолійова к-та

400 мкг

Вітамін Д

400,0 ME

Жири

3,0 г

Вітамін Н

300 мкг

Вітамін Е

30,0 мг

Клітчатка

4,0 г

Иод

150,0 мкг

Вітамін С

60,0 мг

Вітамін А

5000 ME

Магній

400,0 мг

Вітамін К

67,0 мкг

Вітамін В1

1,5 мг

Цинк

15,0 мг

Натрій

1,5 г

Рибофлавін

1,7 мг

Мідь

20,0 мкг

Кальцій

1,0 г

Пантотен. к-та

10,0 мг

Залізо

18,0 мг

Фосфор

1,0 г

Нікотин, к-та

20,0 мг

Селен

60,0 мкг

Калій

2,0 г

Вітамін В6

2,0 мг

Хром

60,0 мкг

Хлор

1,8 г

Висока харчова цінність Кембриджського харчування за дуже низької калорійності дозволяє забезпечувати організм усіма необ
хідними поживними речовинами і водночас різко обмежувати надходження калорій. Кількісний склад Кембриджського харчування повністю відповідає вимогам Рекомендованого Денного Раціону США.

Кількісний вміст вітаміну К, калію, марганцю, хлору, хрому, селену та молібдену у Кембриджському харчуванні повністю відповідає рекомендаціям Національного Дослідницького комітету США.

Кембриджське харчування Корпорація VITALINE, Inc. (США) здійснює поставку на Український ринок вироблених у США продуктів харчування підвищеної біологічної цінності «Кембридж» натуральних добавок. Всі продукти виробляються на основі лише натуральних речовин і пройшли багаторічну ретельну апробацію у найбільших медичних центрах світу.

Фірма має:

• ексклюзивне право на ввезення та продаж Кембриджських продуктів Україну;

• необхідну документацію, що регламентує постачання та використання даних продуктів в Україні: дозволено до застосування МОЗ України Свідоцтво про державну реєстрацію №05.03.02-03/9055 від 09.02.2012 р.

Кембриджське харчування включає 5 видів продуктів: супи, каші, гарячий напій - капучино, солодкі коктейлі. Всі продукти мають однаковий склад поживних елементів, чудовий смак та приємний запах. Кембриджське харчування не містить допінгових і синтетичних речовин, консервантів, гормонів і токсинів. Одна порція кожного продукту містить третину добової норми поживних речовин, які необхідні дорослій людині. Триразове харчування цими продуктами повністю замінює добову норму споживання –свіжих овочів, фруктів, молока, риби, м'яса.

Рекомендовано до вживання Національною Академією наук США.   

Категорії осіб, яким особливо рекомендується Кембриджське харчування:

1. Люди з напруженим ритмом життя, які не мають можливості якісно та регулярно харчуватися (політики, комерсанти, артисти, спортсмени, водії, льотчики, моряки та ін.)

2. Особи, які перебувають у несприятливих умовах (жителі Півночі, Сибіру, ​​в зонах екологічних катастроф, місцях радіоактив
ного зараження).

3. Діти, які мають додаткову потребу у вітамінах, мінералах у процесі зростання: діти із затримкою у розвитку, що відстають у зростанні, вазі, ослаблені та хворі.

4. Хворі на діабет, стенокардію, гіпертонію, ожиріння, атеросклероз, променеву хворобу, а також із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчного міхура.

5. При алергіях необхідно використовувати найбільш нейтральні продукти: грибний суп, суп курячий, кашу вівсяну.

Рекомендації щодо застосування продукту:

Залежно від того, яку мету Ви перед собою ставите, Ви можете використовувати одну з таких програм застосування продукту:

1. ПРОГРАМА ШВИДКОГО ЗНИЖЕННЯ ВАГИ (5-7 кг за 15 днів).

Програма передбачає повну заміну звичайної їжі "Кембриджським харчуванням" - по одній порції 3 рази на день.

2. ОСНОВНА (РЕГУЛЯРНА) ПРОГРАМА - плавне схуднення з оздоровленням (до 2-5 кг за 15 днів). Програма передбачає заміну одного-двох прийомів їжі відповідно на одну або дві порції «Кембриджського харчування» (замінюється зазвичай сніданок чи вечеря).
Запропонована програма дозволяє плавно знижувати масу тіла з одночасним оздоров ленням організму.

3. ПРОГРАМА ОЗДОРОВЛЕННЯ усуває недоліки неякісного та нерегулярного харчування, насичуючи організм протеїном та всіма необхідними амінокислотами, вітамінами та мінералами. Рекомендується приймати по одній порції 1-2 рази на день, бажано в інтервалах між звичайними стравами.

При вживанні «Кембриджського харчування» для схуднення НЕОБХІДНО пити багато рідини (чай, вода). Чим більше ви п'єте, тим краще Ваше самопочуття і тим швидше Ви позбавляєтеся зайвої ваги (при реалізації програми швидкого зниження ваги обсяг споживаної рідини повинен бути не менше 2 літрів на добу).

При реалізації будь-якої програми важливо вживати «Кембриджське
харчування» регулярно, не допускаючи перерв.

+38 050 388 99 88

vitalinekiev@gmail.com

Київ, вул.Богдана Хмельницького, 9-Б,

ПН-ЧТ 10:00-18:00, ПТ 10:00-17:00

Сб,Вск, по попередній домовленості

Vitaline © -

Платіть за допомогою карти

Працює на Shop-Express